چربی گیر پلی اتیلن


چربیگیر رستوران معمولا از جنس فایبرگلاس میباشد و در بعضی مواقع به سفارش مشتری و یا کارفرما چربی گیر از جنس پلی اتیلن ساخته میشود . جنس پلی اتیلن بسیار مقاوم تر از فایبرگلاس بوده و قابل دفن در سطح زمین میباشد . این جنس در مقابل خوردگی و اسیدی شدن فاضلاب بسیار مقاوم است و عمر تقریبی این دستگاه چیزی بیشتر از ۵۰ سال میباشد . عمر بالا , کارایی , دوام بدنه باعث شده تا  نظر کارفرما های پروژه های رستورانی به سوی این چربی گیر (چربی گیر پلی اتیلن ) معطوف گردد . لازم به ذکر است  پروسه ساخت , قالب ریزی , قالب بندی , خنک سازی و اسمبل کردن در چربی گیر پلی اتیلن بسیار دشوار تر از ساخت و راه اندازی چربی گیر فایبرگلاسی میباشد .


دلیل استفاده از چربی گیر پلی اتیلن


مشکلات ناشی از ورود چربی و روغن (FOG) به تاسیسات  و لوله های فاضلابی


ورود فاضلاب های حاوی چربی و روغن به شبکه جمع آوری فاضلاب باعث رسوب ذرات چربی و روغن در دیواره لوله ها و اتصالات و بالتبع گرفتگی (Fouling) اتصالات می شود. از طرف دیگر در اکثر رستوران های بین شهری مستقیماً پساب آشپزخانه ها را به داخل چاه تخلیه می کنند. این امر باعث گرفتگی روزنه های دیواره چاه و در نتیجه کاهش قدرت جذب چاه می شود. بنابراین جداسازی و حذف ذرات چربی و روغن از پساب، قبل از ورود به شبکه فاضلاب امری بدیهی و ضروری می باشد.



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

انتخاب سنتر بی قانون دانلود آهنگ و فیلم , سریال ساخت قالب نان تعزیه ارداق اهنگ قدیمی Alana آموزش بورس موزیک باند اخبار جدید مربوط به پانل های پیش ساخته