محاسبه چربی گیر
محاسبه میزان ظرفیت دستگاه چربی گیر
محاسبه ظرفیت چربی گیر رستوران با دیگر چربی گیر ها متفاوت میباشد اگر این محاسبه درست و دقیق نباشد مشکلاتی را برای مصرف کننده چربی گیر ایجاد میکند . بطور معمول به دلیل وجود چربی زیاد در غذاهای ایرانی کارشناسان شرکت ایران چربی گیر بر این عقیده میباشند که نرخ فرایند چربی گیر را با ضرایب جدید تغییر و فرمول محاسبه ظرفیت دستگاههای چربی گیر به روش خنک سازی را به صورت زیر باز تعریف نمایند .
نرخ نسبی چربی گیر = تعداد پرس غذای سرو شده در 24 ساعت x 2.1 + 200
عدد بدست آمده : نرخ نسبی
بین 200 تا 700 ظرفیت دستگاه برابر با 1 متر مکعب
بین 700 تا 1200 ظرفیت دستگاه برابر با 2 متر مکعب
بین 1200 تا 1700 ظرفیت دستگاه برابر با 3 متر مکعب
و .
میباشد
منبع : 28422517-021
درباره این سایت