محاسبه چربی گیر

 

محاسبه میزان ظرفیت دستگاه چربی گیر


محاسبه ظرفیت چربی گیر رستوران با دیگر چربی گیر ها متفاوت میباشد اگر این محاسبه درست و دقیق نباشد مشکلاتی را برای مصرف کننده چربی گیر ایجاد میکند . بطور معمول به دلیل وجود چربی زیاد در غذاهای ایرانی کارشناسان شرکت ایران چربی گیر بر این عقیده میباشند که نرخ فرایند چربی گیر را با ضرایب جدید تغییر و فرمول محاسبه ظرفیت دستگاههای چربی گیر به روش خنک سازی را به صورت زیر باز تعریف نمایند .


نرخ نسبی چربی گیر = تعداد پرس غذای سرو شده در 24 ساعت x  2.1 + 200

عدد بدست آمده : نرخ نسبی

بین 200 تا 700 ظرفیت دستگاه برابر با 1 متر مکعب

بین 700 تا 1200 ظرفیت دستگاه برابر با 2 متر مکعب

بین 1200 تا 1700 ظرفیت دستگاه برابر با 3 متر مکعب

و .

میباشد

 


منبع :   28422517-021 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

چاپ و تبلیغات نارنجی اطلاعات عمومی Beth شرکت فمیلی تویز شرکت آسیا تابلو مانیتورینگ پروژه سرمایه گذاری باسود بالا عمران و ساخت و ساز چکاوک پلاس شورای دانش آموزی شهیدبهشتی گندمان